Menu
Vaša košarica

Za vas posodabljamo spletno trgovino. Trenutno vnašamo celotno ponudbo izdelkov.  Vabimo vas v kategorijo: IZDELKI V AKCIJI. 

ZAŠČITA SLUHA

Opis kategorije

Portwest kolekcija za zaščito sluha vključuje OVO (osebno varovalno opremo) z različnimi stopnjami dušenja zvoka, tako da se lahko prilagodi različnim delovnim okoljem. Zagotavlja primerno zaščito pred nevarnim hrupom, brez izoliranja delavcev. Novi modeli in barve naušnikov omogočajo osebno izbiro. Posodobljena paleta čepkov za ušesa dopolnjuje našo konkurenčno in učinkovito ponudbo.


ČEPI ZA UŠESA EP01 za uporabo v živilski industriji Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: EP01
Opis izdelka:Čepki za ušesa, primerni za delo v živilski industriji. Pred oblikovan rob za optimalno zamašitev in obojestranski za enostavno čiščenje. V notranjosti se nahaja kovinski nosilec, zaradi česar je čepek enostavno izslediti. Za priporočeno uporabo v živilski industriji sta na voljo dve ba..
50.30€
Brez DDV:41.23€
ČEPI ZA UŠESA EP02 PU pena (200 parov) Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: EP02
Opis izdelka EP:Uporaba trpežne pene, ki se prilaga obliki ušesa. Lahko se vstavlja in odstranjuje. Odlična zaščita. Vsak par je zatesnjeno pakiran v higiensko plastično vrečko. Embalažna škatla katera je v pomočPosamično pakirano najmanjše naročilo: 1 paket= 200 parov..
32.28€
Brez DDV:26.46€
ČEPI ZA UŠESA EP04 TPE za večkratno uporabo z vrvico Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: EP04
Opis izdelka:Ušesni čepki za večkratno uporabo. Ta ušesni čepek iz materiala TPE (termoplastičen elastomer) se prilagaja ušesnemu kanalu že po nekaj minutah, z reagiranjem na toploto, tako da izdelek ustreza vsakem ušesu. Embalažna škatla katera je v pomočNajmanjše naročilo: 1 paket= 50 parov..
43.40€
Brez DDV:35.57€
ČEPI ZA UŠESA EP06 v obliki zvončka (200 parov) Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: EP06
Opis izdelka:Ušesni čepki iz izredno mehke poliuretanske pene. Posebna oblika zvončka omogoča prilagojeno udobje nošenja. Vsak par se nahaja v higienski plastični vrečki z zadrgo. Embalažna škatla katera je v pomočPosamično pakirano Najmanjše naročilo: 1 paket=200 parov..
41.13€
Brez DDV:33.71€
ČEPI ZA UŠESA EP08 na vrvici PU pena (200 parov ) Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: EP08
Opis izdelka:Udobno prilagajanje mehke pene ušesnega čepka z priročno vrvico. Stožičasta oblika omogoča udobno in lahko prilagajanje ušesnem kanalu. Ušesni čepi od ultra mehke poliuretanske pene. Posebna oblika zvončka omogočajo prilagojeno udobje in obrabo. Vsak par znotraj zatesnjen v higiensko pl..
58.58€
Brez DDV:48.02€
ČEPI ZA UŠESA EP15 za večkratno uporabo z lokom Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: EP15
Opis izdelka EP15:Ušesni čepki z lokom za večkratno uporabo, primerni za pranje. Prilagodljiv ABS lok in udobni penasti čepki, ki zapirajo odprtino ušesnega kanala. Embalažna vrečkaPosamično pakirano ..
33.81€
Brez DDV:27.71€
ČEPI ZA UŠESA EP30 PU za živilsko industrijo Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: EP30
Opis izdelka EP30:Ušesni čepki za enkratno uporabo, primerni za živilsko industrijo. Za večjo varnost imajo vrvico in so dobro vidni ter tako primerni za živilsko industrijo. Vsak par se v higienski plastični vrečki z zadrgo. Lahko se uporablja v živilski industriji (kovino je mogoče odkriti)Em..
93.01€
Brez DDV:76.24€
GLUŠNIK ELEKTRONSKI PW45
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: PW45
Polno delujoči elektronski glušniki, ki avtomatsko zadušijo nevarne impulze in kontinuiran hrup ter ustvarijo varno slušno območje (pod 85 dB). Krepijo zvoke nižje stopnje in tako omogočajo boljši sluh. Vgrajen gumb za jakost zvoka. Delujejo z dvema AA baterijama, ki sta priloženi.Lastnosti: C..
64.90€
Brez DDV:53.20€
Dobavitelj: Portwest Model: PS42
Visoko vidne barve. Združljiv z varnostnimi čeladami PW50, PW51, PW57...
12.31€
Brez DDV:10.09€
Dobavitelj: Portwest Model: PW40
Lahek in robusten. PW40 je primeren za celodnevno uporabo. Odlično duši zvoke...
5.73€
Brez DDV:4.70€
Dobavitelj: Portwest Model: PW42
Ti ščitniki se lahko izklopijo. Izdelek je kompatibilen s PW50, PW1, PW57...
10.76€
Brez DDV:8.82€
Dobavitelj: Portwest Model: PW47
Mrežasti vizir s PP ščitnikom čela, primeren za zaščito pred delci visoke hitrosti. Sistem zobatega kolesca za nastavitev je dizajniran za lahko uporabo. Na voljo je nadomestni vizir (PW94)...
13.87€
Brez DDV:11.37€
Prikazujem 1 do 12 od 17 (2 strani)
Pomembno!
Notification...