Menu
Vaša košarica

Za vas posodabljamo spletno trgovino. Trenutno vnašamo celotno ponudbo izdelkov.  Vabimo vas v kategorijo: IZDELKI V AKCIJI. 

ČELADE ZAŠČITNE

Opis kategorije

Portwest kolekcija izdelkov za zaščito glave se hitro širi, s ciljem koristiti našim strankam.  Združili smo najbolj posodobljene modele in standarde na področju zaščite glave, ne glede na vrsto dela ali lokacijo. Na voljo je tudi široka paleta združljive dodatne opreme. Za večjo informiranost in pomoč pri izbiri smo dodali popolno razlago značilnosti in zmogljivosti izdelkov.


Prednosti zaščitnih čelad:

  • Varno, udobno prileganje uporabniku 
  • Z zračniki, za dodaten pretok zraka 
  • Boljša vidnost, manj okornosti 
  • Lahka zaščita za glavo 
  • Največje udobje uporabnika in izjemen dizajn 

Zaščitne čelade v spletni trgovini:
ČELADA PC55 ENDURANCE CARBON LOOK Portwest ČELADA PC55 ENDURANCE CARBON LOOK Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: PC55
Opis Endurance Carbon Look čelade Odporna zračna čelada z ABS-lupino in 6-točkovnim varnostnim pasom. Nastavljiva velikost 56-63cm. Inovativna zasnova ogljikovih vlaken, izdelana iz stalne visokokakovostne hidravlične barve. Prodaja se s 4-točkovnim pasom za brado.Zračna trda kapa omogoča sveži..
27.25€
Brez DDV:22.34€
ČELADA PG54 ENDURANCE GLOWTEX Portwest ČELADA PG54 ENDURANCE GLOWTEX Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: PG54
Opis Endurance Glowtex čelade Športna čelada s 6-točkovnim varnostnim pasom in nastavljivo velikostjo 56 - 63 cmABS lupina je izdelana iz posebne foto-luminiscenčnega dodatka barve, ki akumulira svetlobo na dobro osvetljenih mestih in sprosti sijoči učinek pri zelo nizkih ali brez svetlobnih po..
21.05€
Brez DDV:17.25€
ČELADA PS51 WORKBASE varnostna Portwest ČELADA PS51 WORKBASE varnostna Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: PS51
Opis Workbase varnostne čelade Varnostna čelada Workbase je bistvenega pomena pri zaščiti glave. Izdelana iz močne PE lupine, ima udoben 6 točkovni plastični pas z nastavljivo zaponko (54-62cm). Trak proti znojenju vključen. Stranske reže standardne velikosti kot dodatna oprema.Električne lastn..
5.98€
Brez DDV:4.90€
ČELADA PS53 ENDURANCE za delo na višini Portwest ČELADA PS53 ENDURANCE za delo na višini Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: PS53
Opis Endurance čelade za delo na višiniOblikovana za specifično uporabo oz. delo na višini. Lahka, udobna in kompaktna s kratkim ščitnikom. ABS školjka, udoben jermen s šestimi točkami vpenjanja, koleščkom za nastavitev dolžine - velikost 52-63cm. Trak za vpijanje potu in trak za brado (slog Y) s št..
24.75€
Brez DDV:20.29€
ČELADA PS55 ENDURANCE portwest ČELADA PS55 ENDURANCE portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: PS55
Opis Endurance čelade za delo na višiniOblikovana za specifično uporabo oz. delo na višini. Lahka, udobna in kompaktna s kratkim ščitnikom. ABS školjka, udoben jermen s šestimi točkami vpenjanja, koleščkom za nastavitev dolžine - velikost 52-63cm. Trak za vpijanje potu in trak za brado (slog Y) s št..
20.01€
Brez DDV:16.40€
ČELADA PS59 AIRTECH Portwest ČELADA PS59 AIRTECH Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: PS59
Opis Bump kapeInovativna oblika Bump Cap. Maksimalno prezračevanje zaradi bočne mreže. Sodobna tekstilna zasnova z odsevnimi trakovi za boljšo vidljivost. Primerna za vse namene. Velikost nastavljiva a zaponko.CE certifikat Srednji vrh (5 cm) idealen za vse namene Visoka vidnost barve za vidnost ..
17.21€
Brez DDV:14.11€
ČELADA PV54 PEAK VIEW neprezračevana Portwest ČELADA PV54 PEAK VIEW neprezračevana Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: PV54
Opis čelade PV54:Portwest ekskluzivni dizajn in patentiran model. Tranzitna lupina za ogled preko vrha in strani: omogoča uporabniku, da gleda navzgor brez potrebe po nagibanju glave. Izredno močna, vendar zelo lahka polikarbonatna lupina, ki nudi zaščito pred UV žarki. 6-kratni tekstilni snop, nas..
20.57€
Brez DDV:16.86€
ČELADA PV60 PEAK VIEW RATCHET prezračevana Portwest ČELADA PV60 PEAK VIEW RATCHET prezračevana Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: PV60
Opis čelade PV60 PEAK VIEWPeak View Ratchet trdna čelada je ekskluzivni design in patentiran model Portwesta. Prosojna lupina in pogled skozi vrh in stranice omogočata uporabniku, da gleda navzgor brez potrebe po nagibanju glave. Izredno močna, a zelo lahka polikarbonatna lupina nudi zaščito pred UV..
25.58€
Brez DDV:20.97€
ČELADA PV64 PEAK VIEW RATCHET neprezračevana Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: PV64
Opis čelade PV64 PEAK VIEWPeak View Ratchet Hard Hat je ekskluzivni design in patentiran model Portwest. Prosojna lupina in pogled skozi vrh in stranice omogočata uporabniku, da gleda navzgor brez potrebe po nagibanju glave. Izredno močna, a zelo lahka polikarbonatna lupina nudi zaščito pred UV žark..
25.58€
Brez DDV:20.97€
ČELADA PW50 ENDURANCE varnostna Portwest ČELADA PW50 ENDURANCE varnostna Portwest
Vroče Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: PW50
Opis čelade PW50 Oplaščena čelada iz polipropilena visoke gostote, plastični vzmetni trak 4 točke. Nastavljiva velikost 55-62cm. Vključen je mehki trakj.CE certifikatBočna deformacijaElektrične lastnosti (440Vac)Električna izolacija do 1000Vac ali 1500Vdc (EN 50365)4 točke plastični vzmetni pas..
8.05€
Brez DDV:6.60€
ČELADA PW50 PEAK VIEW  Portwest ČELADA PW50 PEAK VIEW  Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: PV50
Opis čelad PW50 PEAK VIEWEkskluzivni dizajn in patentiran model. Transparentna lupina za ogled preko vrha in strani: omogoča uporabniku, da gleda navzgor brez potrebe po nagibanju glave. Izredno močna, vendar zelo lahka polikarbonatna lupina, ki nudi zaščito pred UV žarki. 6-kratni tekstilni snop. N..
20.57€
Brez DDV:16.86€
ČELADA PW51 ABS zaščitna Portwest ČELADA PW51 ABS zaščitna Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: PW51
Opis čelade PW51Z mehkimi pasovi z peno in podaljšanim vrhom zmanjša bleščanje. ABS-lupina, ki absorbira udarce, je na voljo v štiristopenjski reži, ki zagotavlja zaščito pred prodiranjem in odpornostjo  skladu z EN397.CE certifikat4 točke tekstilni pasPrilagoditev velikosti sponke za enostavno..
9.44€
Brez DDV:7.74€
Prikazujem 1 do 12 od 18 (2 strani)
Pomembno!
Notification...