Menu
Vaša košarica

Za vas posodabljamo spletno trgovino. Trenutno vnašamo celotno ponudbo izdelkov.  Vabimo vas v kategorijo: IZDELKI V AKCIJI. 

ROKAVICE NANO

Opis kategorije

Super tekočinska odbojnost in visoka odbojnost olja. Zasnovane za današnje delovno okolje. S kombinacijo kemijskega in fizikalnega pristopa smo razvili posebno formulirano sredstvo za zagotavljanje inovativne palete rokavic, ki obdržijo roke suhe in zaščitene. Nanoteksturna tehnologija omogoča, da se tekočina izlije s površine in preprečuje prodiranje. Razpon PW Nano 6000 je bil razvit z revolucionarno prevleko, zaradi katere je rokavica super hidrofobna in oleofobna. To ustvarja neprepustno pregrado, med rokavico in spodnjo površino, pred vodo, oljem in drugimi tekočinami. Takšna je  še ne videna in je revolucionarna v industriji rokavic. Poleg lastne nano tehnologije, PW Nano 6000 razpon ponuja tudi odlično odpornost na abrazijo, kar omogoča uporabo pri različnih nalogah.

  • Popolnoma prevlečene za optimalno odbojnost tekočin

ROKAVICE NANO V PONUDBI:

Dobavitelj: Portwest Model: AP02
Z uporabo inovativne tehnologije te rokavice popolnoma odbijajo vodo in težka olja.  Dvojna obloga zadrži toploto in omogoča zračnost. Peskan zaključek dlani daje boljši oprijem pri stiku z vodo in olji...
7.30€
Brez DDV:5.98€
Dobavitelj: Portwest Model: AP62
Z uporabo inovativne tehnologije te rokavice popolnoma odbijajo vodo in težka olja. Rokavice izedlane iz najlona in elastana, dlan omočena z nitrilom. Fleksibilen peščen nitril premaz ponuja dober oprijem v mokrem in suhem delovnem okolju. ..
4.54€
Brez DDV:3.72€
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)
Pomembno!
Notification...