Menu
Vaša košarica

Za vas posodabljamo spletno trgovino. Trenutno vnašamo celotno ponudbo izdelkov.  Vabimo vas v kategorijo: IZDELKI V AKCIJI. 

ROKAVICE MECHANIC

Opis kategorije

Namenjene povečanju oprijema za natančno delo. Ta zbirka ščiti pred širokim naborom nevarnosti. Rokavice so izdelane iz tekstila visoke zasnove in ponujajo pester izbor barv, podlog in možnosti velikosti. Ta zbirka je primerna za mehanične dejavnosti, splošno gradbeništvo, ravnanje z materialom, tesarstvo in delo v komunali.

  • Rokavice visoke zmogljivosti
  • Najbolje prodajne rokavice za mehanike
  • Udobne in trpežne

ZAŠČITNE ROKAVICE MECHANIC:

Dobavitelj: Portwest Model: A700
Večnamenska, visoko zmogljiva, prijetna rokavica, primerna za vsako delo. Lahka za nošenje, ima trpežnost, značilno za Kit Solutions, in ojačan šiv na palcu za dodatno moč in s podporo ter zaščito za zapestje. Nizko vpojna zasnova za minimalno kontaminacijo..
10.41€
Brez DDV:8.53€
Dobavitelj: Portwest Model: A710
Oblikovana in izdelana z mislijo na trpežno zaščito, rokavica Tradesman omogoča visoko raven udobja pri delu. Z vgrajeno krpico za vpijanje potu, zaščito za členke in ojačanimi šivi na dlani, prstih in palcu. Visoko vidna tkanina in odsevni trak ustrezajo zahtevam standarda EN ISO 20471...
17.93€
Brez DDV:14.70€
Dobavitelj: Portwest Model: A730
Nizko vpojna zasnova za minimalno kontaminacijo..
15.30€
Brez DDV:12.54€
Dobavitelj: Portwest Model: A735
Zasnovana za zagotavljanje vrhunskega oprijema z dodatnim udobjem zaradi silicijeve mreže na predelu dlani, z ojačanim palcem in zračno prepustnima stranskima predeloma. Nizko vpojna zasnova za minimalno kontaminacijo..
15.54€
Brez DDV:12.74€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)
Pomembno!
Notification...