Menu
Vaša košarica

Za vas posodabljamo spletno trgovino. Trenutno vnašamo celotno ponudbo izdelkov.  Vabimo vas v kategorijo: IZDELKI V AKCIJI. 

ROKAVICE IMPACT

Opis kategorije

Najnovejši razvoj v tehnologiji izdelave rokavic. Posebno oblikovane rokavice za zaščito pred nevarnimi udarci. Rokavice Anti-Impact upoštevajo najnovejše podatke v tehnologiji materialov, da bi maksimalno ublažile silo udarcev.

  • Raven zaščite pred udarci in urezninami 5 z dvojno zaščito
  • Za tople in suhe roke, varne pred različnimi vplivi
  • Trpežen in trajen izdelek za zahtevne naloge

ZAŠČITNE ROKAVICE IMPACT:

Dobavitelj: Portwest Model: A720
Rokavica Impact vključuje popolnoma podložen usnjeni predel dlani, ki zagotavlja popolno udobje pri nošenju. Gumijasta zaščita členkov, podložen predel dlani in ojačanje na palcu omogočajo tem rokavicam, da so kos vsakem delu...
17.81€
Brez DDV:14.60€
Dobavitelj: Portwest Model: A721
Nova generacija delovnih rokavic zagotavlja maksimalen oprijem in maksimalno zaščito pred udarci. Na obrabo odporna prevleka iz nitrilne pene zagotavlja uporabniku izjemen oprijem pri stiku z vodo, mastjo in oljem. Lahka in zračna podloga, brez šivov, s trakom na ježka, za celodnevno zan..
16.49€
Brez DDV:13.52€
Dobavitelj: Portwest Model: A722
Kombinacija udobja, dobrega oprijema, zaščite pred udarci in urezninami. Fleksibilne blazinice iz PVC-ja za zaščito pred udarci in maksimalno vzdržljivost. Ojačan palec. Primerna za zahtevna dela, ki zahtevajo maksimalno gibljivost.  Zapenjanje na ježka za varno in zanesljivo uporabo.&..
19.01€
Brez DDV:15.58€
Dobavitelj: Portwest Model: A723
To rokavica proti urezninam stopnje 5 ima dodano plast zaščite, z inovativno TPV zaščito hrbta, ponuja odpornost proti udarcem in visoko fleksibilnost. Nitrilna mikro pena dlani omogoča odličen oprijem in zaščito pred tekočinami in vdorom vode. Ergonomska oblika za optimalno udobje. ..
15.90€
Brez DDV:13.03€
Dobavitelj: Portwest Model: A724
Nov model Nizko vpojna zasnova za minimalno kontaminacijo..
28.57€
Brez DDV:23.42€
Dobavitelj: Portwest Model: A725
Vrhunska zaščita; trpežna večnamenska rokavica z napredno tehnologijo za zaščito pred udarci. Močno zmanjšuje tveganje za poškodbe rok pri delu. Primerna za najrazličnejše industrije. Na vodo in olje odporna dlan. Možnost izbire med podloženimi in nepodloženimi rokavicami. Nov ..
33.35€
Brez DDV:27.34€
Dobavitelj: Portwest Model: A726
Aqua-Seal je 100% vodoodporna in nudi celovito zaščito roke pred številnimi nevarnostmi. Zaščitne blazinice TPR v celotnem hrbtnem delu zagotavljajo zaščito pred tveganji udarca v roko. 100-gramska podloga Insulatex zagotavlja odlično toplotno izolacijo. Oblačilo prešit..
37.66€
Brez DDV:30.87€
Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)
Pomembno!
Notification...