Menu
Vaša košarica

Za vas posodabljamo spletno trgovino. Trenutno vnašamo celotno ponudbo izdelkov.  Vabimo vas v kategorijo: IZDELKI V AKCIJI. 

ROKAVICE

Opis kategorije

Nova, razširjena paleta modelov za zaščito rok, poskrbi za vse vaše delovne in osebno varovalne potrebe. Pri izdelavi te specializirane kolekcije, so bili uporabljeni le najboljši materiali in načini proizvodnje. Zaščitne rokavice po vaši meri.

KOLEKCIJE ZAŠČITNIH ROKAVIC

 • proti udarcem 
 • rokavice za mehanike 
 • specialne rokavice 
 • rokavice za toplotno zaščito 
 • rokavice odporne na ureznine 
 • rokavice za splošna opravila 
 • rokavice za kemijsko zaščito 
 • rokavice ESR
 • rokavice za voznike in monterje 
 • rokavice za varilce 
 • rokavice za enkratno uporabo

KAR 136 STILOV ROKAVIC

ROKAVICE A196 antistatična s mikro pikicam Portwest
Vroče
Dobavitelj: Portwest Model: A196
Izdelana iz brezšivnega, pletenega blaga, ki zagotavlja odlično prileganje in zmanjšuje ročno utrujenost. PU pike na dlani izboljšujejo oprijem in vzdržljivost. Rokavica z izjemno malo muckanja in z visoko zračnostjo. Superiorna odpornost na obrabo in trganje 100% zr..
1.53€
Brez DDV:1.25€
Dobavitelj: Portwest Model: A197
Izdelana iz napredne mešanice najlona in ogljikovih vlaken. Ta rokavica (samo obloga) varuje opremo, kot so vezja, pred naravnimi olji v koži, hkrati pa občutljivo opremo ščiti, pred škodljivo statično razelektritvijo. Ta simbol pomeni da se ta rokavica lahko uporabl..
1.07€
Brez DDV:0.88€
Dobavitelj: Portwest Model: A198
13g ogrodje iz najlona in ogljikovih vlaken, ki odvrača statično elektriko. Prevlečena s trpežno PU dlanjo za odlično gibljivost. Za uporabo pri montaži elektronike, testiranje in natančno delo. Potopljene konice prstov za natančno ravnanje in maksimalno prezračevanje A..
1.39€
Brez DDV:1.14€
Dobavitelj: Portwest Model: A199
13-g osnova iz najlona in karbonskih vlaken, ki odvrača statično elektriko. Prevlečena s trpežnim PU na področju dlani za odlično gibljivost. Primerna za montažo v elektronski industriji, testiranje in natančno delo. Prevlečene dlani za povečanje gibljivosti in prezračevanja ..
1.62€
Brez DDV:1.33€
Dobavitelj: Portwest Model: AP80
Z najnovejšo inovacijo v tehnologiji dvojnih premazov ponujajo Liquid Pro rokavice, maksimalno zaščito pred tekočinami. Rokavice AP80 so najprej v celoti prevlečene z gladko plastjo lateksa, druga plast lateks pene, pa je nanešena na dlani, s čimer se doseže maksimalen oprijem. Elastično z..
4.15€
Brez DDV:3.40€
Dobavitelj: Portwest Model: A280
Trpežne in udobne tople rokavice Wintershield so podložene s flisom in narejene iz ene izmed najboljših sintetičnih vrst usnja v tekstilni industriji, ki uporabniku zagotavlja maksimalno udobje in toploto.Lastnosti: certifikat CEpodloga iz flisa za dodatno toploto in udobjeetiketaMaterial: ..
5.50€
Brez DDV:4.51€
Dobavitelj: Portwest Model: A290
Zasnovane za delo z motorno žago z najvišjo zaščito. Zaščitni material  je skladen s standardom EN 381-7, razred 0,16 m / s.Lastnosti:Certifikat CENizko vpojna zasnovana za minimalno kontaminacijoCE-CAT IIIMateriali:Poliester, Polietilen..
22.59€
Brez DDV:18.52€
Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)
Pomembno!
Notification...