Menu
Vaša košarica

Za vas posodabljamo spletno trgovino. Trenutno vnašamo celotno ponudbo izdelkov.  Vabimo vas v kategorijo: IZDELKI V AKCIJI. 

ROKAVICE THERM

Opis kategorije

Ob prisotnosti nizkih temperatur se lahko motorične spretnosti rok močno zmanjšajo, kar povečuje tveganje nesreč in poškodb. Na voljo je kolekcija posebej izdelanih toplotnih zaščitnih rokavic, ki zmanjšujejo tveganja nizkih temperatur.

  • Toplotna zaščita rok
  • Najboljši oprijem v hladnih pogojih
  • Izjemno udoben in zračen izdelek
  • Najboljši oprijem - maksimalna izolacija
  • Največja spretnost v hladnih pogojih
  • Zajamčena toplotna zaščita rok

ROKAVICE THERM V SPLETNI TRGOVINI:

Dobavitelj: Portwest Model: A115
Ta simbol pomeni da se ta rokavica lahko uporablja z večino mobilnih naprav z zasloni na dotik Podloga z gostoto pletenja 13 za popolno prileganje Nizko vpojna zasnova za minimalno kontaminacijo..
3.46€
Brez DDV:2.84€
Dobavitelj: Portwest Model: A116
Podloga z gostoto pletenja 13 za popolno prileganje..
4.00€
Brez DDV:3.28€
Dobavitelj: Portwest Model: A140
Termična rokavica Grip je odlična za gradbeništvo, transport, zbiranje odpadkov, vzdrževanje in javne službe. Ta rokavica ima toplo podlogo iz akrila, z gostoto pletenja 10. Je idealna za težka dela in naloge na prostem ali ljudi, ki delajo v hladnih pogojih. Izdelano posebej..
3.39€
Brez DDV:2.78€
Dobavitelj: Portwest Model: A143
Nov model Podloga z gostoto pletenja 10 za gibljivost..
3.44€
Brez DDV:2.82€
Dobavitelj: Portwest Model: A145
Posebno oblikovana za uporabo v hladnih okoljih. Nagubana prevleka iz lateksa zagotavlja odličen oprijem, topla podloga iz akrila, z gostoto pletenja 7, pa omogoča zaščito pred mrazom v ekstremnih pogojih. Podloga z gostoto pletenja 7 za gibljivost..
4.90€
Brez DDV:4.02€
Dobavitelj: Portwest Model: A146
Zadnji dosežek v zaščiti rok. Dvojna podlaga zadržuje toploto, premaz na 3/4 površine rokavic pa ohranja roke suhe. Prevleka iz mehke nitrilne pene zagotavlja popolno zaščito prstov. Odprt zadnji del za zračnost. Izdelano posebej za uporabo pri nizkih temperaturah Dvojn..
5.86€
Brez DDV:4.80€
Dobavitelj: Portwest Model: A185
Model A185 za proizvodnjo odlične in trajne rokavice, ki uporabljajo najnovejše tehnike. Najbolj izpostavljenemu področju prstov je dodana dodatna plast nagubanega lateksa, kar izboljšuje oprijem in vzdržljivost, hkrati pa zmanjšuje utrujenost rok. Termalna podloga zagotavlja dodatno top..
3.46€
Brez DDV:2.84€
Dobavitelj: Portwest Model: A750
Posebej zasnovana za delo v hladilnicah in rokovanje s suhimi predmeti. 100% vodoodbojne s podlogo Insulatex za zagotavljanje toplote. Z nitrilom prevlečena dlan za vrhunsko odpornost proti odrgninam. Koži prijazna in brez barvil na osnovi kroma in bazi barvil..
20.57€
Brez DDV:16.86€
Dobavitelj: Portwest Model: A280
Trpežne in udobne tople rokavice Wintershield so podložene s flisom in narejene iz ene izmed najboljših sintetičnih vrst usnja v tekstilni industriji, ki uporabniku zagotavlja maksimalno udobje in toploto.Lastnosti: certifikat CEpodloga iz flisa za dodatno toploto in udobjeetiketaMaterial: ..
5.50€
Brez DDV:4.51€
Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)
Pomembno!
Notification...