Menu
Vaša košarica

Za vas posodabljamo spletno trgovino. Trenutno vnašamo celotno ponudbo izdelkov.  Vabimo vas v kategorijo: IZDELKI V AKCIJI. 

Poslovno sodelovanje

Spletna prodaja nenehno narašča, je pa tudi res, da je med spletnimi trgovinami čedalje več konkurence. Dejstvo, ki se ga tako mi, kot tudi naši dosedanji dobavitelji zelo zavedamo. Na področju osebno varovalne opreme smo med spletnimi trgovci med večjimi, saj vam lahko ponudimo več kot 2000 izdelkov iz tega področja. Našo ponudbo stalno povečujemo in oblikujemo premišljeno s preverjenimi in tudi večkrat nagrajenimi dobavitelji. Verjamemo da lahko dosežemo kakovosten dogovor tudi z vami, ki bo naravnan v obojestransko zadovoljstvo.

Poleg klasičnih pristopov poslovnega sodelovanja:

  • zagotovljen cenik dobavitelja (na papirju ali mediju)
  • zagotovljen tekstovni in slikovni material za izdelke/storitve
  • zagotovljeni pogodbeni prodajni pogoji

se kot sodobni tržni mehanizem čedalje bolj poslužujemo predvsem avtomatiziranega načina poslovanja, s katerim lahko olajšamo in pohitrimo informacijski tok med nami in podjetjem s katerim sodelujemo.

Želimo si sodelovanja: 

  • z novimi dobavitelji, ki nam lahko zagotovijo poslovanje v skladu z našo zakonodajo in pričakovanji
  • s poslovnimi partnerji, s katerimi bi se skupaj lahko razširili na nove trge po EU, Ameriki, Aziji, Avstraliji, Afriki,...

Ali iščete novo poslovno priložnost morda celo zaposlitev? Ali iščete novega poslovnega partnerja? Ali iščete konkurenčne izdelke za svoje tržišče? Ali iščete novega distributerja ali trgovskega zastopnika? Na vsa vprašanja lahko prejmete povratne informacije na T: +386 3 620 89 82 ali E: info@upline.si Pomembno!
Notification...