Menu
Vaša košarica

Za vas posodabljamo spletno trgovino. Trenutno vnašamo celotno ponudbo izdelkov.  Vabimo vas v kategorijo: IZDELKI V AKCIJI. 

VARNOSTNE PODLOGE

Opis kategorije

Varnostne podloge Portwest vam ponujajo paleto varnostnih rešitev za vaše delovno okolje, ki imajo proti drsne lastnosti in lastnosti proti izčrpanosti. Boljšega načina za odpravljanje nevarnosti zdrsa na vašem delovnem mestu ne boste našli. Medtem lastnosti proti utrujenosti povečujejo produktivnost in dolgoročno zdravje ljudi, ki jih uporabljajo.

  • Povečanje produktivnosti z zmanjševanjem utrujenosti
  • Zmanjšajte nevarnost zdrsa na delovnem mestu

VARNOSTE PODLOGE PROTI ZDRSOM:

Dobavitelj: Portwest Model: MT50
Trpežna podloga proti utrujenosti z romboidnim vzorcem zagotavlja izjemno udobje. Debela PVC goba dovoljuje odlično stiskanje, PVC usnjena površina pa zagotavlja, da bo izdelek svojemu namenu služil tudi v težkih pogojih. Vsi robovi imajo varnostne poševne zaključke, površina pa je prevlečena z romb..
71.14€
Brez DDV:58.31€
Dobavitelj: Portwest Model: MT51
Mehak predpražnik z gobo iz PVC-ja zmanjšuje mišični napor in neudobje med daljšimi obdobji stanja na hladnih, trdih in betonskih tleh ter hkrati izboljšuje produktivnost delavcev in njihovo vsesplošno počutje. Rebrasta površina in poševni robovi ščitijo pred padci...
25.58€
Brez DDV:20.97€
Dobavitelj: Portwest Model: MT52
Visokokakovostni luknjičasti predpražnik zagotavlja nedrsečo površino z izjemno hitrim sušenjem. Izboklinice proti utrujenosti na spodnji strani predpražnika zagotavljajo dlje časa trajajoče udobje. Robovi omogočajo povečanje ali podaljšanje predpražnika po potrebi. Trpežen material je odporen na vr..
51.41€
Brez DDV:42.14€
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)
Pomembno!
Notification...