Menu
Vaša košarica

Za vas posodabljamo spletno trgovino. Trenutno vnašamo celotno ponudbo izdelkov.  Vabimo vas v kategorijo: IZDELKI V AKCIJI. 

PIVNIKI IN ČREVA

Opis kategorije

Predstavljamo obsežno serijo izdelkov za nadzor izlitja - za  učinkovito upravljanje z nevarnostmi izlitja industrijskih tekočin. Tovrstni izdelki so primerni za  zagotavljanje skladnosti s predpisi o zdravju  in predstavljajo vašo prvo linijo obrambe pred različnimi razlitji.

 • Kemični absorbenti, pridobljeni s talilno pihalnim postopkom; imajo enako funkcijo kot absorbenti za vzdrževanje, izjema je dodatek visoko vidnega pigmenta rumene barve. Edina izbira za agresivne ali neznane kemikalije. 
 • Za hitro in varno preprečevanje nevarnosti kemičnega razlitja 
 • Izjemno pomembno za varnost - prva linija obrambe pred razlitji 
 • Rumena - vpija nevarne tekočine na osnovi kemikalij 
 • Industrijska zaščita - Hiter odziv na nenadna izlitja
 • Kolekcija za zadrževanje tekočin - ti izdelki so sive barve in vpijajo vse vrste industrijskih tekočin na vodni in oljni osnovi. Idealni so za uporabo v industrijah, kjer so hkrati prisotne različne tekočine. 
 • Siva - vpija tekočine na vodni/oljni osnovi. 
 • kolekcija za zaščito pred razlitji olj -  ti izdelki so vedno v beli barvi in jih je dovoljeno uporabljati samo ob razlitju tekočin na oljni osnovi, kot so maziva, goriva in celo rastlinska olja. Uporabljajo hidrofobno tehnologijo, ki vpija samo olje in ne vode, tako da bo izdelek plaval tudi ko bo prepojen z oljem.  
 • Popolna rešitev za nadzor naftnih razlitij 
 • Bela - vpija samo tekočine na oljni osnovi
 • Vpojna tkanina za maksimalno zaščito pred razlitjem  

Dobavitelj: Ekološka oprema doo Model: PrimeSorb
Naravni mikro absorbent za vpijanjeNaravni mikroabsorber za vpijanje vseh razlitij PRIMESORB 24/48 TYP III R. S posipanjem v debelejšem nanosu po robu razlitja omejite širjenje madeža nato pa izdatno prekrijte celotno površino. Vedno upoštevajte, da večja količina granulata ter mešanje in krtač..
16.62€
Brez DDV:13.62€
BLAZINA SM20 za zadrževanje tekočin Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: SM20
Opis blazine SM20Te blazine imajo odprte robove za hitro vpijanje. Zelo močne predene vezi v prevleki blazine preprečujejo lepljenje na dele strojev in držijo blazine skupaj, tudi ko so te nasičene. Zmogljivost vpijanja ene blazine je 0,8 litraVlakna, pridobljena s talilno pihalnim postopkom, z enoj..
150.00€
Brez DDV:122.95€
BLAZINA SM50 za vpijanje (samo) olja Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: SM50
Opis blazine SM50Te blazine so hidrofobne, zaradi česar lahko plavajo na vodi in so bile posebej oblikovane za hidravlični inženiring. Zaradi odprtih robov omogočajo hitro vpijanje. Zmogljivost vpijanja ene blazine je 0,8 litraVlakna, pridobljena s talilno pihalnim postopkom, z enojno laminirano vrh..
135.10€
Brez DDV:110.74€
BLAZINA SM80 za zadrževanje razlitih kemikalij Portwest
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: SM80
Opis blazine SM80 Luknjičaste, enojno vezene plasti zagotavljajo odlično natezno trdnost in hitro absorpcijo. Primerna za uporabo v okoljih brez odpadkov.Vsaka blazinica lahko vpije 0.4L agresivnih in neagresivnih kemikalijVlakna, pridobljena s talilno pihalnim postopkom, z enojno laminirano vr..
128.41€
Brez DDV:105.25€
Dobavitelj: Portwest Model: SM90
Nov komplet za nadzor kemičnih razlitij. Manjša velikost omogoča konvencionalno shranjevanje in enostavno prenašanje na vsa področja, ki potrebujejo nadzor nad razlitji. Odlično zadrževanje tekočih kemičnih snovi za enostavno odlaganje nevarnih kemikalij. Komplet vsebuje: 2x vpojno črevo, 20x blazin..
213.29€
Brez DDV:174.83€
Dobavitelj: Portwest Model: SM91
Ta komplet se lahko uporablja v zunanjih in notranjih okoljih. Ojačana konstrukcija blazinic in vpojnih čreves omogoča zadrževanje škodljivih snovi, kot so kisline in topila. Komplet vsebuje: 2x vpojno črevo, 1x blazina, 30x blazinica, 1x vrečka z vezico, 1x rumena vrečka za odstranjevanje, 1x v..
238.52€
Brez DDV:195.51€
Dobavitelj: Portwest Model: SM30
Varčni komplet za pomoč pri razlitjih je preprost za prenašanje in dovolj majhen, da ga lahko namestite izza sedeža v vozilu. Črne vpojne blazinice imajo prevleko, ki drži blazinice skupaj, tudi ko so te nasičene. Vpojna črevesa so dvojno prešita za maksimalno zadrževanje tekočine...
212.22€
Brez DDV:173.95€
Dobavitelj: Portwest Model: SM31
Vodoodprna torba omogoča shranjevanje kompleta na odprtem. Vpojne blazinice imajo prevleko, ki drži blazinice skupaj, tudi ko so nasičene. Vpojna črevesa so dvojno prešita za maksimalno zadrževanje tekočine. Komplet vsebuje: 2x vpojno črevo, 1x blazina, 30x blazinica, 1x vrečka z vezico, 1x rumena..
238.77€
Brez DDV:195.71€
Dobavitelj: Portwest Model: SM33
Varčni komplet se nahaja v rumeni industrijski polietilenski posodi na dveh kolesih. Idealen je za premikanje na točko razlitja. Vpojne blazinice imajo prevleko, ki drži blazinice skupaj, tudi ko so te nasičene. Komplet vsebuje: 6x vpojno črevo, 2x blazina, 60x blazinica, 4x vrečka z vezico, 4x ru..
310.26€
Brez DDV:254.31€
Dobavitelj: Portwest Model: SM60
Komplet ima posebno dolge oljne blazinice in vpojna črevesa, ki vpijajo olje in odbijajo vodo. Kompaktna vreča za tekočine je prenosljiva. Komplet vsebuje: 2x vpojno črevo, 20x blazinica, 1x vrečka z vezico, 1x rumena vrečka za enkratno uporabo, 1x prozorna vrečka z ročajem, 1x navodila in list ..
214.61€
Brez DDV:175.91€
Dobavitelj: Portwest Model: SM61
Komplet je podoben kompletu za zadrževanje tekočin, vendar ima posebno dolge oljne blazinice in nogavice, ki vpijajo olje in odbijajo vodo. Komplet vsebuje: 2x vpojno črevo, 1x blazina, 30x blazinica, 1x vrečka z vezico, 1x rumena vrečka za odstranjevanje, 1x vrečka s povezavo..
238.52€
Brez DDV:195.51€
Dobavitelj: Portwest Model: SM63
Komplet je podoben kompletu za zadrževanje tekočin, vendar ima posebno dolge oljne blazinice in vpojna črevesa, ki vpijajo olje in odbijajo vodo. Komplet vsebuje: 6x vpojno črevo, 2x blazina, 60x blazinica, 4x vrečka z vezico, 4x rumena vrečka za enkratno uporabo, 1x navodila in list z vsebino, ..
305.83€
Brez DDV:250.68€
Prikazujem 1 do 12 od 18 (2 strani)
Pomembno!
Notification...