Menu
Vaša košarica

Za vas posodabljamo spletno trgovino. Trenutno vnašamo celotno ponudbo izdelkov.  Vabimo vas v kategorijo: IZDELKI V AKCIJI. 

BRISAČE ZA INDUSTRIJO

Opis kategorije

Za čiščenje rok, delovnih orodij in površin, z antibakterijskim dodatkom za zaščito delavca.

  • EN 12054  Kemična razkužila in antiseptiki, izdelki za popolno dezinfekcijo in pranje rok - baktericidna aktivnost. 
  • EN 1276 :  2009  Ta evropski standard določa testne metode in minimalne zahteve za baktericidno delovanje kemičnih dezinfekcijskih sredstev in antiseptičnih kemičnih izdelkov, ki tvorijo homogen, fizično stabilen pripravek v primeru razredčitve s trdo vodo, ali za izdelke, že pripravljene za uporabo z vodo. 
  • EN 14476 :  2005 T a dokument opredeljuje testne metode in minimalne zahteve za virucidalne aktivnosti kemičnih dezinfekcijskih sredstev ali antiseptičnih izdelkov za inštrumente, površine ali roke, ki tvorijo homogen, fizikalno stabilen pripravek pri redčenju z vodo, ali v primeru že pripravljenih izdelkov z vodo.

  • Izbira brisač za industrijo:

Dobavitelj: Portwest Model: IW10
Za odstranjevanje mokre barve, olja, maščobe, umazanije, itn. Uporabni za roke, orodja in površine. Antibakterijsko delovanje - učinkoviti proti E. coli, salmoneli, MRSA, listeriji in Weilsovi bolezni. Dermatološko testirani...
14.10€
Brez DDV:11.56€
Dobavitelj: Portwest Model: IW30
Visoko učinkoviti robčki za hitro in učinkovito odstranjevanje olja, maščobe, umazanije in mokre barve. Teksturirani material je dizajniran za odstranjevanje zakoreninjene barve. Delujejo antibakterijsko in so dermatološko testirani...
8.97€
Brez DDV:7.35€
Dobavitelj: Portwest Model: IW40
Robčki za higieno rok z antibakterijskim učinkom - učinkoviti proti 99,9 % bakterijam, vključno z gripo H1N1 in H3N2. Neodvisno preizkušeni v skladu z evropskima standardoma EN 12054 & EN 14476.Lastnosti:Vsebnost alkohola 3Brez vonja..
16.59€
Brez DDV:13.60€
Dobavitelj: Portwest Model: IW41
Higienski robčki za roke z antibakterijskim delovanjem z biocidno formulacijo. Učinkoviti proti vrsti bakterij, neodvisno testirani v skladu z evropskim standardom EN1276.Lastnosti:Brez vonjaEmbalaža s ponovnim zapiranjem za enostavno uporaboAntibakterijsko delovanje z biocidno formulacijo..
9.93€
Brez DDV:8.14€
Dobavitelj: Portwest Model: IW50
Antibakterijski robčki za brisanje površin, zasnovani za zaščito površin in preprečevanje kontaminacije. Idealni za dezinfekcijo površin pred pripravo hrane. Neodvisno testirani v skladu z evropskima standardoma EN 1276 & EN 14476...
10.88€
Brez DDV:8.92€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)
Pomembno!
Notification...