Menu
Vaša košarica

Za vas posodabljamo spletno trgovino. Trenutno vnašamo celotno ponudbo izdelkov.  Vabimo vas v kategorijo: IZDELKI V AKCIJI. 

DODATNA ZAŠČITA

Opis kategorije

Dodatna zaščita - izdelki Portwest:

  • brisače za industrijo,
  • pivniki,
  • čreva,
  • rezila,
  • ščitniki,
  • varnostne podloge,
  • svetila,
  • torbe,
  • nahrbtniki,
  • ostali dodatki
Dobavitelj: Ekološka oprema doo Model: PrimeSorb
Naravni mikro absorbent za vpijanjeNaravni mikroabsorber za vpijanje vseh razlitij PRIMESORB 24/48 TYP III R. S posipanjem v debelejšem nanosu po robu razlitja omejite širjenje madeža nato pa izdatno prekrijte celotno površino. Vedno upoštevajte, da večja količina granulata ter mešanje in krtač..
16.62€
Brez DDV:13.62€
GLUŠNIK ELEKTRONSKI PW45
Dobavitelj tedna
Dobavitelj: Portwest Model: PW45
Polno delujoči elektronski glušniki, ki avtomatsko zadušijo nevarne impulze in kontinuiran hrup ter ustvarijo varno slušno območje (pod 85 dB). Krepijo zvoke nižje stopnje in tako omogočajo boljši sluh. Vgrajen gumb za jakost zvoka. Delujejo z dvema AA baterijama, ki sta priloženi.Lastnosti: C..
64.90€
Brez DDV:53.20€
Dobavitelj: Portwest Model: IW40
Robčki za higieno rok z antibakterijskim učinkom - učinkoviti proti 99,9 % bakterijam, vključno z gripo H1N1 in H3N2. Neodvisno preizkušeni v skladu z evropskima standardoma EN 12054 & EN 14476.Lastnosti:Vsebnost alkohola 3Brez vonja..
16.59€
Brez DDV:13.60€
Dobavitelj: Portwest Model: IW41
Higienski robčki za roke z antibakterijskim delovanjem z biocidno formulacijo. Učinkoviti proti vrsti bakterij, neodvisno testirani v skladu z evropskim standardom EN1276.Lastnosti:Brez vonjaEmbalaža s ponovnim zapiranjem za enostavno uporaboAntibakterijsko delovanje z biocidno formulacijo..
9.93€
Brez DDV:8.14€
Dobavitelj: Portwest Model: KP20
Tako lahek da ne boste niti vedeli, da ga nosite. Zasnovan za zaščito kolena. Obliki kolena se pritrdi z dvema elastičnima trakovoma. Trdna zunanja lupina ščiti kolena pred ostrimi predmeti in neravnimi površinami. Njegova debela pena v središču zaščiti vaše koleno, medtem k..
13.40€
Brez DDV:10.98€
Dobavitelj: Portwest Model: KP40
Funkcionalen in tehnično inovativen ščitnik KP40 zagotavlja trpežno zaščito in vrhunsko udobje. Debel silikonski gel se prilagodi vašim kolenom, udoben in trpežen, na obrabo odporna PVC lupina zagotavlja najboljšo zaščito in daljšo življenjsko dobo. Lupina je oblikovana tako, da zagotavlja..
21.17€
Brez DDV:17.35€
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)
Pomembno!
Notification...