Menu
Vaša košarica

Za vas posodabljamo spletno trgovino. Trenutno vnašamo celotno ponudbo izdelkov.  Vabimo vas v kategorijo: IZDELKI V AKCIJI. 

OGNJEVARNA OBLAČILA

Opis kategorije

Vodilni razpon v industriji zagotavlja večnamensko standardno zaščito za nevarna okolja. Najsodobnejši izdelki so rezultat dolgoletnih izkušenj, v kombinaciji z napredno tehnologijo in tržnimi raziskavami. Zavezanost k zdravju, varnosti in udobju uporabnika je vidna v široki paleti izdelkov, primernih za vse vremenske pogoje in končno uporabo zaposlenega. 


KOLEKCIJA OGNJEVARNIH OBLAČIL

  • ARAFLAME
  • MODAFLAME
  • BIZFLAME
  • SEALTEX FLAME 
  • BIZFLAME WILDLAND FIRE 
  • SAFEWELDER

KAR 100 STILOV KOLEKCIJE OGNJEVARNIH OBLAČIL

Dobavitelj: Portwest Model: S778
Opis jakne Bizflame Rain Hi vis S778Antistatična jakna ponuja optimalno zaščito. Ognjevarna, združena z odličnimi zračnimi in vodoodpornimi lastnostmi, pomeni da je to oblačilo skladno z potrebnimi evropskimi standardi. Ognjevarno obdelana vodoodporna tkanina preprečuje vdor vod..
163.80€
Brez DDV:134.26€
Dobavitelj: Portwest Model: S779
Ta jakna za večnamensko zaščito je vodoodporna in zračna ter zagotavlja zaščito pred več tveganji. Snemljiva ognjevarna podloga iz flisa pomeni, da je ta jakna primerna za uporabo v vseh vremenskih pogojih. Za popolno zaščito je potrebno jakno kombinirati s hlačami. Ognjevarno ..
235.53€
Brez DDV:193.06€
Dobavitelj: Portwest Model: FR31
 Ščiti pred sevajočo in konvekcijsko vročino. Premium ognjevaren odsevni trak. Odločno zadrževanje toplote. Dva žepa za varno shranjevanje. Z dodatkom v kontrastni barvi. Flis ovratnik za zaščito pred umazanijo...
130.92€
Brez DDV:107.31€
Dobavitelj: Portwest Model: S776
Odličen dodatek kolekciji Bizflame Rain. Ta multifunkcijski brezrokavnik ima vse varnostne lastnosti drugih oblačil v tej kolekciji, vključno s skritim žepom za mobilni telefon pod preklopom za zaščito pred neurji za enostaven dostop in prešito ognjevarno podlogo za maksimalno zaščito in..
95.05€
Brez DDV:77.91€
Dobavitelj: Portwest Model: FR85
 Jakna z dolgimi rokavi ponuja popolno zaščito zgornjega dela telesa. Možnost uporabe povsod, kjer je potrebna zaščita pred različno nevarnostjo. Zajamčena negorljivost za celotno življenjsko dobo oblačla.   Premium ognjevarni odsevni trak.  Lahko in udobn..
35.62€
Brez DDV:29.20€
Dobavitelj: Portwest Model: S773
Ognjevarno obdelana vodoodporna tkanina preprečuje vdor vode Premium ognjevarni odsevni trak Kemična zaščita Antistatična V skladu z GO / RT 3279 za železniško industrijo Ognjevarna bombažna podloga Dvosmerna zadrga aa hiter in ..
161.28€
Brez DDV:132.20€
Dobavitelj: Portwest Model: FR79
Ta visoka vidnost jakna neodvisno certificiran za sedem mednarodnih standardov zaradi česar je idealna izbira, ko je potrebno vsestransko zaščito. Idealno v kombinaciji s FR78 hlač. Ognjevarno obdelana vodoodporna tkanina preprečuje vdor vode Ščiti pred sevajočo in k..
332.38€
Brez DDV:272.44€
Dobavitelj: Portwest Model: MV25
Dvobarvna tkanina modakril, skupaj z odsevnimi trakovi uporabniku zagotavlja izboljšano vidnost in popolno zaščito v nevarnih situacijah. Izboljšana zasnova izpolnjuje stroge zahteve glede zaščite pred električnim oblokom. Inherentne ognjevarne lastnosti se ne bodo zmanjšale s p..
148.13€
Brez DDV:121.42€
Dobavitelj: Portwest Model: FR41
Ta lahka, nepremočljiva in nepropustna jakna nudi izjemno zaščito v težkih ali vremenskih vremenskih pogojih. Značilnosti vključujejo vijačno loputo, sprednje žepe in nastavljive manšete. Toplotno zaprti EN ISO 20471 odsevni trak za dodatno vidljivost. Kemična zaščita ..
136.77€
Brez DDV:112.11€
Dobavitelj: Portwest Model: FR61
FR61 je izdelana iz visoko inovativne tkanine Bizflame Multi. To udobno oblačilo zagotavlja zaščito pred več vrstami tveganj, vključno z izpostavljenostjo vročini, ognju, kemikalijam, električnemu obloku in varjenju. Model vsebuje dvojno prešite, visoko vidne trakove na prsih, rokah in r..
173.96€
Brez DDV:142.59€
Dobavitelj: Portwest Model: FR73
Enostaven model, združen z izjemnimi zaščitnimi lastnostmi. Zagotavlja tako visoko vidno zaščito kot tudi zaščito pred ognjem. Skladno je s standardom EN471 razred 3:2 in EN 533 indeks 1. Telovnik je namenjen nošenju prek oblačil z indeksom 2 ali 3, za nudenje zaščite proti ognju. ..
17.54€
Brez DDV:14.38€
Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strani)
Pomembno!
Notification...