Menu
Vaša košarica

Za vas posodabljamo spletno trgovino. Trenutno vnašamo celotno ponudbo izdelkov.  Vabimo vas v kategorijo: IZDELKI V AKCIJI. 

COVID PROGRAM

Opis kategorije

V kategorijo COVID, smo uvrstili izdelke oziroma blago, za katere smo uspeli pridobiti preverjene dobavitelje. 

Vsa oprema je visoke kakovosti, po zahtevanih standardih in po priporočilu stroke: https://www.gov.si/novice/2020-03-20-standardi-za-zascitno-opremo/.


 • MASKE 
 • RESPIRATORJI 
 • ROKAVICE NITRIL 
 • ROKAVICE VINIL
 • ROKAVICE LATEKS
 • KOMBINEZONI / HALJE
 • OČALA 
 • RAZKUŽILA /GELI
 • DEZINFEKCIJSKA ČISTILA 
 • IZDELKI ZA ENKRATNO UPORABO
 • ANTIGEN TESTI ZA SAMOTESTIRANJE HOTGEN - zelo konkurenčna cena! Dobava takoj!


ZBIRAMO NAROČILA  ZA PODJETJA IN ZDRAVSTVENE USTANOVE: 


Prosimo, pokličite nas ali nam pišite na E: prodaja@upline.si , zaradi pravilnih informacij o ceni, vrsti izdelka, dobavnem roku in količini, ki je na razpolago.


Cene iskanih izdelkov z omejenimi količinami ( mask, respiratorjev, oblačil za enkratno uporabo, nitrilnih rokavic, očal,...) na spletni strani NISO izhodišče za ponudbo/nakup!

Pridržujemo si pravico do spremembe cen in dobavnih rokov, v kolikor se le te spremenijo na trgu. 

Cene kritičnih izdelkov trenutno določa trg! Zato vam pred naročilom pošljemo Ponudbo o želenih izdelkih, cenah, količinah in roku dobave.


Opozorilo: Pri izdelkih iz Covid programa NE MORETE unovčiti kuponov s kodo NAKUP5 ALI NAKUP10.


T: +386 3 620 89 82 | E: prodaja@upline.si

Model: Sutter Dermagel
Skrbno izbrane sestavine v Dermagel Plus razkužilu nežno in učinkovito razkužujejo roke in na koži puščajo prijeten občutek hidracije. Zahvaljujoč praktični manjši embalaži, ga je mogoče uporabljati v vsaki situaciji. Njegova posebna formula z gelom s približno&nbs..
12.20€
Brez DDV:10.00€
Dobavitelj: Portwest Model: ST40
Ohlapna zasnova zagotavlja dobro prileganje in ne omejuje učinkovito opravljanje dela. Izdelan je iz milijon polietilenskih vlaken, ki so predilno pletena in ustvarjajo odlično pregrado, trpežnost in trdnost v vseh smereh. Elastična kapuca, gležnji, manšete in pas, skupaj z dvosmerno sprednjo zadrgo..
7.81€
Brez DDV:6.40€
Dobavitelj: Du Pont Model: 500X
Standard: OZO kategorija 3, TIP 5-B / 6-BMaterial: 100% polietilen (HDPE Tyvek ®) antistatikBarva: belaVelikosti: S -XXXLLastnosti:Xtra Zaščita pred tekočimi kemikalijamiXtra Zaščita pred trdnimi delci v zrakuZaščita Xtra zahvaljujoč inovativnemu dizajnu in udobjuGostota delcev po EN 13982-1Ome..
8.05€
Brez DDV:6.60€
Dobavitelj: Portwest Model: PW33
Konstruirana iz ene panoramske polikarbonatne leče z oblikovanimi stranskimi ščitniki in zaščito obrvi. Ta izdelek vključuje nastavljive ročaje, oblikovan nosni most in obrisno zaščito obrvi.Lastnosti:Certifikat CE99% UV zaščitaPremaz proti praskam za dodatno vzdržljivostOdlična stranska zaščitaBrez..
3.17€
Brez DDV:2.60€
Dobavitelj: Portwest Model: PW34
Ta očala brez okvirja, so zasnovana z varnostjo, udobjem in slogom v mislih. Mehke gume z oblikovanim nosnim grebenom in zaščito za obrvi.99% UV zaščitaPremaz proti praskam za dodatno vzdržljivostBrez vrvicePosamično pakirano za prodajne avtomateColour/Fit/SizeJantarReg. -ProzornaReg. -Dimno sivaReg..
3.46€
Brez DDV:2.84€
Dobavitelj: 3M Model: 9320
Visoko zmogljiv filtrirni material: 3M ™ Advanced Electret material za filtriranje pomaga uporabnikom, da dihajo skozi respirator za bolj udobno zaščitoEdinstvena zasnova s ​​tremi ploščami: Prilagodi večje gibanje obraza med govoromReliefna zgornja plošča: Zmanjšuje zamegljenost očalIzrezljana nosn..
4.64€
Brez DDV:3.80€
Dobavitelj: Portwest Model: P391
Inovativna, kompaktna zložljiva maska s 7 dinamični deli zagotavlja odlično gibljivost obraza za maksimalno udobje. Z ventilom in z notranjo peno za povečanje udobja za uporabnika. Neobvezen DOLOMITE test zamašitve. Posamezna poli vrečka in posebna ravna oblika omogočajo preprosto shranjevanje. ..
7.80€
Brez DDV:6.39€
Dobavitelj: Portwest Model: IW40
Robčki za higieno rok z antibakterijskim učinkom - učinkoviti proti 99,9 % bakterijam, vključno z gripo H1N1 in H3N2. Neodvisno preizkušeni v skladu z evropskima standardoma EN 12054 & EN 14476.Lastnosti:Vsebnost alkohola 3Brez vonja..
16.59€
Brez DDV:13.60€
Dobavitelj: Portwest Model: IW41
Higienski robčki za roke z antibakterijskim delovanjem z biocidno formulacijo. Učinkoviti proti vrsti bakterij, neodvisno testirani v skladu z evropskim standardom EN1276.Lastnosti:Brez vonjaEmbalaža s ponovnim zapiranjem za enostavno uporaboAntibakterijsko delovanje z biocidno formulacijo..
9.93€
Brez DDV:8.14€
Prikazujem 1 do 9 od 9 (1 strani)
Pomembno!
Notification...